Blog kreativitet

SÅDAN KAN DU OGSÅ BRUGE DIN kreativitet!

Det der med at være kreativ er en sjov størrelse.

Det handler ikke partout om at være god til at tegne eller elske at forme ler, men ofte opfattes kreativitet som et begreb i den boldgade.For mig er kreativitet et mindset og en tilgang til mit liv. Det er kendetegnende for flere udøvende “kreativister” i min omgangskreds, men for mange ikke noget de er bevidste om.

Essensen er en nysgerrighed til den verden jeg lever i. En interesse i at finde ud af hvorfor vi gør som vi gør, og om vi måske kan gøre det anderledes, bedre eller bare på en anden måde end sidst. Egentlig et ønske om at optimere og se det brede perspektiv, rettere end at nulre rundt i navlen og gøre som man ”bør”, ”plejer” eller ”sådan har vi altid gjort det”.

Ting er ikke sort/hvide, men derimod nuancerede og komplekse. I kontrasten til den oplevelse at verden er et sted i en million farver og billeder, er det ironisk nok sådan at jeg foretrækker at bo og klæde mig i sort og hvid. Den ramme jeg er i, foretrækker jeg simpel.

Kreativitet er en muskel som skal trænes. Den skal udfordres, stimuleres, skubbes frem. Og det kræver erfaring og træning for at kunne se hvornår den naturlige balance og det naturlige slut-punkt i en kreativ proces – hvis der er et. 

God service – hvad er det?

Og hvordan balancerer man den f.eks. som selvstændig kreativ, så man samtidig har en god forretning?Ærlig snak: jeg synes det er svært at finde den balance. Min baggrund er i…
Tags: No tags

Kommentar

You must be logged in to post a comment