Om GraphiConfetti

Hej – mit navn er Tina Christoffersen og jeg har startet GraphiConfetti

Jeg er inspireret af at bringe filosofien bag corporate branding ned i mindre skala, og bruge den samme filosofi til at udvikle et brand til noget mere.

Det vigtigste bidrag til din succes, er synlighed og genkendelighed. Og det vigtigste redskab er din markedsføring og din evne til at skabe et brand.

Derfor bliver din grafiske identitet afgørende for genkendelse, etablering af loyalitet og succes. 

Som grafisk designer er min primære kompetence visuel identitet. Essensen af det jeg gør handler om at skabe en visuel linje på tværs af alle platforme.

Hvis du søger hjælp til at afdække hvad du skal med jeres brand og hvor det skal føres hen, så giv mig et uforpligtende kald eller skriv en mail. Lad os sammen finde en løsning, der passer lige til din virksomhed.

Graphiconfetti er specialiseret i at sikre den røde tråd i designet, som giver netop det professionelle udtryk, som gør at dine kunder husker din virksomhed.

 
 

18 år

Erfaring som grafiker i reklame- og marketingbranchen

Med 18 års erfaring som grafisk designer hhv. på reklamebureau og i marketingafdelinger,
er du i trygge hænder hos GraphiConfetti.

1.000+

Projekter afsluttet i løbet af karrieren

Jeg stiller skarpt på jeres situation, byder ind med den løsning jeg anbefaler og sammen definerer vi hvad der skal til at løse jeres udfordring.

speciale

Hjælper etablerede firmaer med deres visuelle identitet og branding

Essensen af det jeg gør handler om at skabe en visuel linje på tværs af alle platforme og derefter udføre den.

Find mere om min baggrund på LinkedIn

 
GraphiConfetti_Tina-27_small_SH3.png

Brands jeg har haft fingrene i gennem tiden

Fiskars / Royal Copenhagen / Iittala / Jägermeister / Cointreau / Campari / Aperol / Linie Aquavit / Rose’s Cordial Mixer / Tullamore D.E.W. / Hendrick’s Gin / GOSH Cosmetics / Geberit / Dong Energy / Neutral / Grundfos / Arla Foods / Beierholm (advokater) / Home (ejendomsmægler) / Lauritz Knudsen / Montana / PFA Pension / Solar / Telmore / Knorr / Thai Airways / EDC Mæglerne / United International Pictures


Nogle af mine kunder

 

Mine kunder siger…

Vi har fået et rigtig godt resultat ud af vores samarbejde, hvor Tina meget hurtigt forstod konceptet, og vi endte med præcist det udtryk, vi drømte om. Tina forstod at afdække vores behov og fandt lige det ”unikke udtryk”, vi søgte, men ikke vidste hvad var. Vi er meget stolte over vores app, som nu fremstår helstøbt i sit udtryk med de flotte fliser, der passer helt perfekt med Jankvist-logoet.
— Susan Jankvist / CEO - Jankvist & Co.
Tina har i samarbejde med mig, skabt det visuelle udtryk til min første bog, og jeg kommer helt sikkert til at booke hende til mange flere grafiske opgaver fremover. Udover at være et meget behageligt menneske at arbejde sammen med, har hun været knivskarp på at læse mig og mine ønsker. Alle deadlines og aftaler blevet overholdt, hvilket har gjort at jeg har følt mig tryg hele vejen igennem processen fra vores første møde, til bogen blev sendt til tryk. Graphiconfetti har mine varmeste anbefalinger.
— Rebekkah Leve / Blogger - Forfatter - Uddannelsesleder

………….………….………….………….

Jeg er blæst bagover, hvad det er Tina hun kan. Jeg mødte hende nogle gange, sendte nogle få stikord om et logo og T-shirt-design, og jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun læste mig. Tina kan læse dig, hun er sindsyg dygtig til at komme med bud på dine flyvske tanker og få samlet det i det, det handler om – nemlig det grafiske udtryk. Jeg vil til enhver tid anbefale Tina.
— Mille Bruun Sjøgren / CEO / MilleSpeak – Den Digitale Nomade
Tina er en fantastisk samarbejdpartner. Hun ved hvad hun vil have, er klar i hendes kommunikation og spilder ikke en mulighed for at gå det sidste ekstra stykke og få det bedste resultat med sig hjem. Jeg kan på alle måder anbefale et samarbjede med Tina som udover at være top professionel er et skønt menneske at bruge tid sammen med og i kommer ikke til at have arbejdet sammen en dag uden at have grinet sammen.
— Nicolai Mørk / Chief Photographer - Skovdal Nordic

………….………….………….………….

Mit samarbejde med Tina var en sand øjenåbner. Da jeg skulle udfylde briefskema og tage stilling til, hvilken virksomhed jeg har og hvad jeg gerne vil med den, gjorde jeg mig nogle overvejelser, jeg ikke har gjort før, og det var sværere end jeg troede. Da Tina præsenterede mig for sine tre bud på visuel identitet var de alle tre i fuld overensstemmelse med det, jeg havde fortalt hende. Blot havde Tina freestylet lidt i den ene og fortolket på mig, som person og virksomhed og det, jeg havde fortalt hende. Den udgave vandt mit hjerte med det samme, for det udtrykker lige præcis den varme, blødhed og imødekommenhed, som jeg gerne vil. Det er fedt at have et logo, som udtrykker det, som jeg gerne vil give med min virksomhed. Jeg anbefaler Tina af hele mit herte.
— Pernille Schmidt / Massøren i Måløv
Til IT-Branchens årsmøde i 2018 havde vi et samarbejde med Tina fra GraphiConfetti om udviklingen af den visuelle stil til eventet, herunder materiale til brug i markedsføring og på selve dagen. Hele vejen igennem var der en super dialog, fleksibilitet, god service og et klart mål om at sikre at vi var tilfredse med resultatet af samarbejdet. Budget og deadline blev overholdt, og Tina tager ansvar for at følge opgaven til dørs. Alt i alt føler man sig i trygge og kompetente hænder hos GraphiConfetti.
— Ditte Møller Kjeldsen / Eventkoordinator, IT-Branchen

………….………….………….………….

Efter 3 års samarbejde med Tina, vil jeg gerne give hende min anbefaling med på vejen. Udover det grafiske arbejde som hun udførte med den rette portion fleksibilitet, stabilitet og proaktivitet, var der også altid fokus på sparring om projektet og finde en god løsning. Tina har en skarp forståelse for at arbejde på tværs af flere skandinaviske teams og kan holde mange bolde i luften samtidig. Hendes åbne, hjælpsomme og imødekommende tilgang, og nysgerrighed efter nye udfordringer, var et stort plus. Det er naturligt for hende at tænke som teamplayer og se det bredere perspektiv. Tina er med hendes gode humør og ’skæve’ input desuden et forfriskende pust i hverdagen, hvilket bidrager til, at samarbejdet med Tina altid har været positivt og konstruktivt.
— Jann Knudsen / Trade Marketing Manager, Fiskars Denmark A/S
Jeg har samarbejdet med Tina i flere år, og det har altid været en fornøjelse. Tina er top-professionel og tilgår opgaverne med kreativitet og engagement, foruden et fantastisk overblik. Det er fedt, som hun forstår at holde fingeren på pulsen ift nye trends, den teknologiske udvikling samt det marked, hun agerer i, og det gør, at hendes tilgang til tingene altid er nærværende og fleksibel.
På det personlige plan er det utroligt givende at arbejde sammen med en så diplomatisk og behagelig, men alligevel skarp, person som Tina. Jeg håber at kunne fortsætte samarbejdet i mange år fremover.
— Jeanette Nissen / Key Account Manager, Bording A/S

NYSGERRIG PÅ MULIGHEDERNE…?