Services

Et brand skal altid præsenteres i tråd med virksomhedens visuelle identitet i alt fra bogstaver til billeder. GraphiConfetti sørger for ”den røde tråd” hele vejen i gennem. Læs mere om de services, vi tilbyder her:

Logo Design

  • Kunsten at samle en virksomheds værdier og budskaber i et enkelt logodesign, kræver en god dialog. Ved hjælp af GraphiConfettis værktøjer, kan vi udvikle lige det visuelle udtryk som passer til dit firma eller produkt og din målgruppe.
Visuel Identitet

  • Når man som firma når et vist niveau, eller har ambitionen om at vokse, skal den professionelle, visuelle profil stå skarpt. Ved hjælp af GraphiConfettis værktøjer, kan vi udvikle lige det visuelle udtryk som passer til dit firma eller produkt og din målgruppe.
Webdesign

  • Et lækkert website er et "must have". Jeg hjælper dig med at udvikle det rette design, hvad end du har brug for et one-page-visitkort eller en mere omfattende hjemmeside.

GraphiConfetti hjælper også med...

Brug for en ekstern grafiker?

Hvis I internt mangler ressourcer eller søger friskt input udefra, var det måske en idé med en fast tilknyttet freelancegrafiker eller vikar i en periode? Alt efter behovet kan vi finde en model, som passer jer.

Alt i tryksager – kataloger, brochurer, printannoncer, butiksmaterialer, flyers, brochurer, hyldesvirpere, gulvklæb, plakater, infografik, bannere, materiale til salgsstyrker, displayløsninger, osv.

Til online – bannere, SoMe-indhold, online kataloger, annoncer, webdesign, animationer, m.m.

Jeg er særligt specialiseret i at udvikle og producere materiale ud fra brand guidelines, og sørge for at den profesionelle genkendelighed altid er til stede.

Giv mig et kald på 26147524 eller send en mail.

Interior Brand Design

Vil I sende et godt og professionelt signal til kunder og samarbejdspartnere, når de besøger jer på kontoret, i butikken eller showroom’et? Så skal udsmykning og branding stemme overens med jeres overordnede branding.

Det kan gøres med enten små eller store virkemidler, og til forskellige budgetter. Ved at lave en visuel ananlyse af hvad jeres lokaler kommunikerer, kan jeg give en anbefaling til de muligheder jeg ser og hvordan de kan udvikles, unikt til jer.

Der er mulighed for en samlet pakke, hvor både tryk, online og jeres fysiske rammer, kobles sammen til en professionel helhed.

Giv mig et kald på 26147524 eller send en mail.

...og tilbyder klippekort

Hvis I vil have mulighed for at få løst grafiske opgaver løbende, kan et klippekort være en god ordning og give en favorabel timepris.

Klippekortet kommer forskellig time-antal og vi finder den rette løsning til jer.

For en snak om hvad I søger, ring på 26147524 eller send en mail.

Nicolai Mørk

Chief Photographer / Skovdal Nordic

“Tina er en fantastisk samarbejdpartner. Hun ved hvad hun vil have, er klar i hendes kommunikation og spilder ikke en mulighed for at gå det sidste ekstra stykke og få det bedste resultat med sig hjem. 

Jeg kan på alle måder anbefale et samarbjede med Tina som udover at være top professionel er et skønt menneske at bruge tid sammen med og i kommer ikke til at have arbejdet sammen en dag uden at have grinet sammen.”
kontakt

Kan du lide det du ser..?

tc@graphiconfetti.dk / 26147524